Terug

Volg Shownieuws

Monica Geuze open over contact met ex Lars Veldwijk

Nieuws

14 okt 2021, 12:44

Monica Geuze en Kaj Gorgels slaan al enige tijd de handen ineen voor het maken van hun podcast Geuze & Gorgels. In hun nieuwe podcast behandelen zij het onderwerp liefdesverdriet, hierin vertelt Monica ook openhartig over haar huidige band met ex-vriend Lars Veldwijk.

Volgens Monica is het tweetal de laatste tijd 'echt prima on speaking turns'. Ook vertelt ze: "Normaal, als een relatie uitgaat, hoef je elkaar in principe niet meer te spreken. Of dat gaat niet door whatever er gebeurd is. Dan ontwijk je elkaar, maar dat kunnen wij echt niet", aldus Monica doelend op hun dochtertje Zara-Lizzy.

De presentatrice geeft aan het graag goed te willen doen voor hun dochter. Lars is in 2019 verhuisd naar Zuid-Korea voor zijn voetbalcarrière, maar deze maand keerde hij voor even terug. Monica en Lars hebben toen samen met hun dochtertje afgesproken en dat is super goed gegaan. Zo vertelt Monica: “We hebben echt voor het eerst zo’n goed gesprek met elkaar kunnen voeren en elkaars behoeftes kunnen delen en gevoel over bepaalde situaties, zonder dat we ruzie kregen."

Monica is blij met hoe zij en Lars op dit moment met elkaar omgaan, dat is namelijk weleens anders geweest. "Vlak voordat we uit elkaar gingen zijn we in therapie gegaan om beter met elkaar te leren communiceren. Dat is toen niet gelukt en uiteindelijk zijn we alsnog uit elkaar gegaan.” Ze vertelt verder: “Ik denk nu dat die therapeut trots op ons geweest zou zijn. We hebben elkaar geen dingen verweten.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.