Terug

Volg Shownieuws

Monica Geuze ondergaat pijnlijke behandeling

Nieuws

11 juli 2024, 11:58

Monica Geuze heeft het gehad met zweetoksels. De presentatrice, die onlangs nog flink heeft uitgehaald naar haar ex (zie video), heeft daarom een behandeling gevonden die haar daar vanaf helpt.

"Ik heb een behandeling gedaan onder mijn oksels, waardoor je stopt met zweten", zo laat ze weten in de podcast Geuze & Gorgels. "Dan word je eerst helemaal verdoofd, allebei de armen.

Ze vervolgt met: "Dus daar gaan flink wat prikken in. Echt, prikken in je oksels is één van de naarste gevoelens die er is. (...) Daarna voel je niks meer en daarna gaan ze met een soort zuignap, met een laser erin, dan zuigen ze echt in je arm naar binnen en dan maken ze die zweetklieren kapot." 

Nog een keer

Toen Monica de kliniek verliet, kreeg ze pas veel pijn. "Thuis begint het te zwellen en te prikken. (...) Het deed píjn, jongen", zo laat ze weten. Ze moet ook nog een tweede behandeling ondergaan. "Ik zie er ook echt tegen op." Na haar tweede behandeling zou ze als het goed is de rest van haar leven van het probleem af zijn. Hoewel die dus nog moet plaatsvinden, merkt ze al resultaat. "Ik ben er echt blij mee. Ik merk verschil. Het werpt echt zijn vruchten af." 

Over andere boeg

Op sociale media is geregeld te zien dat Monica een druk leventje heeft. Vaak is ze zelf de ster van de show, maar laatst besloot de presentatrice het anders te doen (zie video hieronder). Ze besloot vriendin Romee Strijd uit de brand te helpen tijdens het filmfestival in Cannes.

Op de TikTok-video was te zien dat Romee haar en Danique Bossers, die ook hielp, erg dankbaar was. "De beste hulp die ik me kon wensen", schreef ze erbij. Beide dames waren in het zwart gekleed.

Monica Geuze helpt Romee Strijd op de rode loper
0:14
Monica Geuze helpt Romee Strijd op de rode loper

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.