Terug

Volg Shownieuws

Monica Geuze openhartig over kinderwens

Nieuws

19 juli 2024, 14:48

Monica Geuze, die eerder nog uithaalde naar haar ex Lil' Kleine (zie video), is in de podcast Geuze en Gorgels openhartig over haar kinderwens. Sinds kort is ze samen met voetballer James Lawrence. Willen zij samen een kindje?

Monica heeft al een dochtertje uit een eerdere relatie. Daar heeft ze het in het begin van de relatie met James over gehad: "Als er al kinderen in het spel zijn, heb je het al eerder over een eventuele kinderwens of niet. Ik sta er bijvoorbeeld niet enorm meer om te spingen."

De presentatrice gaat verder: "Ik heb niet meer wat mijn vriendinnen zonder kinderen hebben van: 'ik kan echt niet wachten tot ik kinderen mag krijgen'. Dus daar heb je het wel over. Ik denk dat het je dateleven in die zin wel beïnvloedt."

Drie kanten

Monica vertelt dat hun relatie drie kanten op kan gaan. "Of hij wil het niet en ik denk: voor mij is het ook genoeg dat ik jou en Zara-Lizzy heb. Of hij wil het nog steeds niet, maar ik wil het wel, dan scheiden onze wegen. Of jij wil het wel, ik wil het wel en we gaan ervoor."

"Maar zou je er nog eentje willen nu?" vraagt Kaj aan Monica. Hierop antwoordt de presentatrice: "Ik sluit het een stuk minder uit dan dat ik voorheen deed. Laat ik het daarop houden."

Adoptie

De twee bespreken ook of adoptie een optie zou zijn. Kaj stelt hierover: "Dat zou ik persoonlijk minder snel doen. Omdat ik toch geloof dat op hele jonge leeftijd de omstandigheden en omgeving heel veel invloed hebben." Monica vertelt verder: "Ik vind het heel mooi en knap als mensen er voor kiezen om dat te doen."

Samen met voetballer Lars Veldwijk heeft ze dochtertje Zara-Lizzy. Zie meer hierover in de video hieronder.

Lars Veldwijk weer herenigd met dochter Zara-Lizzy
0:19
Lars Veldwijk weer herenigd met dochter Zara-Lizzy

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

(Headerfoto bron: Instagram / Monica Geuze)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.