Terug

Volg Shownieuws

Monica Geuze uitgeroepen tot mooiste vrouw van het jaar

Monica Geuze uitgeroepen tot mooiste vrouw van het jaar

Nieuws

2 juni 2021, 17:47

Monica Geuze is door mannenblad FHM en zijn lezers uitgeroepen tot mooiste vrouw van Nederland. De vlogster en presentatrice staat bovenaan de jaarlijkse FHM500, maakte het tijdschrift woensdag bekend tijdens de lancering van het nummer met de vijfhonderd mooiste Nederlandse dames.

Monica vindt het een eer dat ze van de lezers en redactie van FHM de meeste stemmen heeft gekregen. "De titel an sich betekent voor mij niet heel veel. Ik denk dat niemand zich de mooiste vrouw van iets voelt. Ik zou willen dat elke vrouw zich de mooiste vrouw ter wereld zou voelen. Zo’n titel voegt pas iets toe als je het zelf gelooft", laat ze weten.

Vorig jaar stond Dumpert-presentatrice Sylvana IJsselmuiden bovenaan de FHM500. Zij staat dit jaar op de zevende plek in de lijst. Doutzen Kroes en Victoria Koblenko vullen respectievelijk de tweede en derde plaats.

Victoria Koblenko is dit jaar de winnares van de All Time Favorite Award, de oeuvreprijs die eerder naar Katja Schuurman en Yolanthe Cabau ging. De prijs voor Mooiste Social Media Prinses is gewonnen door YouTuber Nina Warink. Voetbalster Lieke Martens kreeg de prijs voor Mooiste Sportvrouw van Nederland en de award voor Mooiste Spelersvrouw ging naar Dayenne Huipen, de vriendin van Feyenoord-keeper Justin Bijlow. De TABAC Gent of the Year Award is gewonnen door Soufiane Touzani.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.