Terug

Volg Shownieuws

Monica Geuze vindt kerst 'niet zo leuk'

Nieuws

26 dec 2022, 14:52

Waar heel Nederland maanden uitkijkt naar kerst, is er een iemand die dit eigenlijk helemaal niet zo leuk vindt: Monica Geuze. In de podcast Geuze & Gorgels die ze samen met Kaj Gorgels maakt bekende ze dat ze kerst helemaal niet zo leuk vindt.

Dus volop genieten van de feestdagen zit er voor presentatrice Monica Geuze niet in. In de podcast vertelde Monica over een kerst-interview dat ze had met &C en begint ze: "Ieder jaar moet ik dan weer verkondigen dat ik Kerst niet zo leuk vind. Toen hadden we dus dat interview over Kerst, Toen dacht ik: Ik wil eigenlijk gewoon het liefst weg zijn. Maar ik ben natuurlijk al heel erg veel weggeweest voor werk, en wil ik eigenlijk gewoon thuis zijn. Ik kan er niks aan doen, maar ik voel er gewoon een beetje een aversie tegen.”

'Ik wil best met kerst leren leven'

Wanneer Kaj aan Monica vraagt hoe haar ideale kerst er dan uit moet komen te zien, antwoord ze: “Ik wil best met kerst leren leven. Maar ik heb geen zin om drie dagen allemaal verplichtingen te hebben. Ik wil eigenlijk gewoon op een gegeven moment de persoon zijn die ieder jaar een dik feest geeft, waar iedereen kan blijven eten. Maar dan echt iedereen: je eigen familie, je schoonfamilie, de familie van je ex, de vader van Zara-Lizzy. Iedereen mag komen. Dan mag het echt groots zijn, maar dan doen we dat één keer.

De presentatrice vervolgt: "Voor de rest is de hele kerst dan gewoon vrij. Dus dan is het ook gewoon van wij vieren kerst die dag, en iedereen mag komen. Wil je erbij zijn, dan ben je erbij. En zo niet, dan niet! Maar we gaan niet dertig andere dingen doen.”

Eerder deed Monica Geuze (27) een verrassende uitspraak in de podcast Geuze & Gorgels. Ze vindt een Nederlandse realityster uit Ex On The Beach 'erg knap'... Bekijk de beelden hierboven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.