Terug

Volg Shownieuws

Monique deelt emotioneel bericht over dochter Lovi

Nieuws

4 aug 2024, 20:03

Monique Smit heeft haar volgers geraakt met een ontroerend bericht op Instagram. De zangeres en presentatrice deelde een prachtige vakantiefoto van zichzelf met haar dochtertje Lovi, genomen tijdens hun heerlijke vakantie in Griekenland. In het bericht uit ze haar liefde en dankbaarheid voor haar dochter Lovi.

"Eindelijk alle dagen samen. Geen werk, geen uitgaan, geen oppas. Gewoon wij. Moppie, moppie wat groei je hard! De maanden vliegen voorbij... We zijn zo blij dat jij er bent," schrijft Monique bij het mooie kiekje. De foto toont een stralende Monique met de kleine Lovi.

Het complete gezinnetje, waaronder haar twee andere kinderen, Noah en Luca zijn mee op vakantie. Voor Monique is het een waardevolle kans om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en zich volledig te richten op haar gezin. Kleine Lovi is inmiddels niet meer zo klein. In september wordt ze namelijk 1 jaar. Vorig jaar ging onze verslaggeefster Lieuwkje nog bij Monique op kraamvisite. Bekijk de video voor de ontzettend zoete beelden hiervan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.