Terug

Volg Shownieuws

Monique deelt opvallend bericht met knipoog naar Memphis

Nieuws

22 juni 2024, 10:43

Het EK 2024 is niet alleen een spektakel van sportieve prestaties, maar ook een podium voor modetrends. En niemand weet dat beter dan Memphis Depay! De sterspeler van het Nederlands Elftal heeft met zijn opvallende witte zweetband een nieuwe rage veroorzaakt (zie video). Zelfs de dochter van Monique Smit is gespot met een witte zweetband.

"De oranje-koorts stijgt!", schrijft Monique voorafgaand de wedstrijd van Nederland tegen Frankrijk. Hierbij is een ontzettend schattig kiekje te zien van de zangeres met haar dochtertje Lovi. De kleine meid lijkt dolblij te worden van haar oranje outfitje met de iconische zweetband.

Fans van Monique smelten volledig weg bij het zien van de foto. Zo schrijft één van hen: "Dit is zooo schattig!". In de reacties onder de foto is tevens te zien dat volgers van Monique onder de indruk zijn van de tandjes van Lovi. "Wat wordt ze groot!"

Verwijzing witte zweetband

Memphis Depay en de veelbesproken Akwasi hebben vrijdag samen een nieuwe single uitgebracht. In Bedankt Voor Je Mening reageren de voetballer en de rapper op de vele ongevraagde kritiek waar ze mee te maken krijgen.

Memphis Depay en Akwasi brengen samen nummer uit
2:15
Memphis Depay en Akwasi brengen samen nummer uit

In het lied zit onder meer een verwijzing naar de zweetband.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.