Terug

Volg Shownieuws

Najib Amhali begint afkickkliniek in Abcoude

Nieuws

16 sep 2021, 10:32

Cabaretier Najib Amhali is in coronatijd samen met een lotgenoot een afkickkliniek begonnen, dat laat hij aan het AD weten. Amhali gaat in het Noord-Hollandse Abcoude aan de slag met drank- en drugsverslavingen, met als doel mensen helemaal van hun verslaving af te helpen.

Amhali - die zelf leed aan een coke-, drank- én gokverslaving - weet als geen ander hoe het is om te verblijven in een afkickkliniek, hij heeft zelf namelijk in een Nederlandse en buitenlandse kliniek verbleven. ''Overal heb ik wel wat bruikbaars meegepikt, maar in alle gevallen miste ik ook iets. Een persoonlijke benadering,'' aldus Najib. ''Ik leerde bij een dagbesteding Reda Saleh kennen en hij had hetzelfde gevoel. Samen zijn we in maart onze eigen kliniek begonnen, stilletjes. Nu is het volgens ons tijd om ermee naar buiten te komen.’’

Najib werd eerder nog opgeschrikt door een slang in zijn huis, gelukkig wisten zijn kinderen wel raad met deze onverwachte bezoeker. (Zie video bovenaan)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.