Terug

Volg Shownieuws

Najib Amhali doet opvallende uitspraak over seksleven: 'Moeite met vinden'

Nieuws

16 dec 2022, 13:31

Leonie ter Braak laat in HLF8 laat weten dat vrouwtjesslangen volgers onderzoekers twee clitorissen hebben. Hoewel de meeste tafelgasten vol verbazing de presentatrice aankijken, doet tafelgast Najib Amhali wel een heel bijzondere uitspraak over zijn eigen seksleven...

"Ik wil nog even een heel gek weetje erdoorheen drukken", laat Leonie weten als het einde van het programma bijna in zicht is. Terwijl Leonie vertelt: "Biologen hebben ontdekt dat vrouwtjesslangen twee clitorissen hebben", laat Najib weten het al moeilijk te vinden om er één te vinden. "Laat staan twee!"

Vervolgens roept het weetje van Leontine erg veel vragen op bij politiek verslaggever Merel van Ek. Bekijk de video bovenaan de pagina voor het hilarische gesprek.

Qatar

Onlangs was Najib nog met zijn zoontje Noah naar Qatar om Marokko aan te moedigen. Zie onderstaande video voor een dolblije Noah.

Najib Amhali naar Qatar voor het WK
0:13
Najib Amhali naar Qatar voor het WK

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.