Terug

Volg Shownieuws

Najib Amhali openhartig over cocaïneverslaving in Dream School

Nieuws

23 jan 2023, 21:06

Najib Amhali is dit seizoen te gast in het programma Dream School. Hij is daar te gast om openhartig te praten over zijn cocaïneverslaving. "Er heerst nog steeds een enorm taboe op drugsgebruik" laat de cabaretier weten aan RTL Boulevard.

Amhali zag in eerdere seizoenen dat de komst van BN'ers erg veel effect had op de jongeren. "Daarom dacht ik: als ze me ooit vragen zeg ik sowieso ja."

Jongerenwerk

"Lang geleden heb ik ook al met jongeren gewerkt." gaat Najib verder. Dit was niet om over zijn verslavingen te praten maar om de jeugd stand up comedian te leren. Daarom vond hij zijn komst in het programma ook erg spannend.

Taboe

Amhali denkt dat er nog steeds een enorm taboe heerst op drugsgebruik en verslavingen. "Niet alleen voor de jongeren zelf maar ook voor hun naasten." vertelt hij. Met zijn komst in Dreamschool probeert hij hiermee het ijs te breken. "Ik kan die mensen niet redden, maar ik kan ze wel helpen door te vertellen hoe ik het heb gedaan."

Terugval

Dit is niet de eerste keer dat Najib Amhali openhartig is over zijn verslaving. Eerder deed hij al een boekje open over zijn terugval. Bekijk gauw de beelden bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.