Terug

Volg Shownieuws

Nederland laat zich uit over familie Hazes: 'Rachel minst populair'

Nieuws

1 okt 2022, 10:35

De familie Hazes staat bekend om het modder gooien naar elkaar. Al een tijdje hebben Roxeanne en Rachel een vreselijke ruzie die de familie Hazes splijt. Achter wiens kant sta jij?

Shownieuws heeft het testpanel van 'Wat vindt Nederland' het vuur aan de schenen gelegd. Om te peilen welke Hazes het meest geliefd is onder de Nederlanders is hen gevraagd: "Welk lid van de familie Hazes wekt bij u de meeste sympathie op?"

De percentages liggen flink uiteen. Zie de video bovenaan de pagina voor de cijfers.

Hoewel Roxeanne beter uit de bus komt dan André, doet de muziek van André het wel beter dan die van zijn zus. Zo heeft André maandelijks gemiddeld 434.786 luisteraars op Spotify en heeft Roxeanne gemiddeld 317.145 luisteraars per maand. André Hazes Sr. scoort nog steeds ontzettend goed bij het publiek. Hij maar liefst 976.567 luisteraars gemiddeld per maand.

Kritiek 

Vanaf 20 oktober kunnen we massaal kijken naar de documentaire serie over het leven van André Hazes. Hoewel dit hoge woord al uit was, blijft het online regenen aan kritiek...

Aan het panel werd gevraagd of zij zaten te wachten op de documentaire serie van André Hazes. Zie onderstaande video om te zien hoe het panel hierop gereageerd heeft.

Is Nederland klaar met Hazes?
1:14
Is Nederland klaar met Hazes?

Meer over de ruzie tussen Rachel en Roxeanne is te zien in onderstaande video.

Shownieuws-tafel over ruzie Rachel en Roxeanne
1:31
Shownieuws-tafel over ruzie Rachel en Roxeanne



Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.