Terug

Volg Shownieuws

Nederlandse Lady Gaga-fans zijn de wanhoop nabij

Nieuws

14 juli 2022, 16:56

26 juli staat Lady Gaga met haar Chromatica Ball Tour in de Gelredome in Arnhem. Veel fans van de wereldster reizen af naar de Gelderse hoofdstad, maar er is wel één groot probleem...

Fans van Gaga die na het concert in een hotel willen overnachten, moeten wel héél diep in de buidel tasten. Volgens onderzoek van het Algemeen Dagblad blijken de prijzen van hotels in Arnhem voor het concert torenhoog. Na het concert kunnen de fans, als ze geen auto hebben, natuurlijk wel nog met de trein naar huis. Hierbij lopen ze alleen wel het risico dat ze de show vroegtijdig moet verlaten.

Een standaard tweepersoonskamer in een driesterrenhotel is in de nacht van dinsdag 26 op woensdag 27 juli een van de weinige in de stad die op hotelsites aangeboden wordt. Hier hangt alleen wel een flink prijskaartje van 640 euro voor één nacht, exclusief toeristenbelasting, aan.

Niet uitverkocht

Behalve dat de hotels in Arnhem niet te betalen zijn, vrezen de fans nog ergens anders over. Ze gunnen de wereldster een uitverkocht Gelredome, maar daar lijkt het vooralsnog niet op: er zijn namelijk nog honderden kaarten te verkrijgen.

Een woordvoerder van concertorganisator Mojo laat het volgende hierover aan de krant weten: "Zo’n discussie rond concerten zien we wel vaker. Zeker bij een wat jongere doelgroep. Fans zijn dan zo begaan met een artiest dat het zelfs emotioneel wordt. Ze gunnen Lady Gaga een tjokvol GelreDome. Aan de andere kant is het fijn dat mensen die nog willen gaan nu ook nog een kaartje kunnen kopen."

Lady Gaga was eerder nog in de Nederlandse bioscopen te zien met de veelbesproken film House of Gucci. Meer hierover zie je in de video boven dit artikel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.