Terug

Volg Shownieuws

Nicolette Kluijver: 'Ik ben verliefd'

Nieuws

28 apr 2023, 17:35

Nicolette Kluijver beleeft buiten de opnames van Expeditie Robinson om ook zelf mooie avonturen. Op social media laat ze zien weer 'verliefd' te zijn...

"Deze lieverds komen allemaal van de straat…" schrijft ze bij een superlief filmpje met een aantal hondjes. "Gelukkig worden ze hier opgevangen en hebben ze nu een fijn leven."

Even later bij een filmpje met een hondje schrijft ze: “Ik ben verliefd.” Wie de beelden ziet snapt waarschijnlijk wel waarom. Je ziet het in de video hierboven.

Beautygeheim

Nicolette is druk bezig met de opnames van een nieuw seizoen van Expeditie Robinson, dat ze dit keer presenteert met Art Rooijakkers. Door het vele reizen en het bezoeken van warme tropische gebieden, dien je jezelf goed te verzorgen. Nicolette liet onlangs zien hoe ze haar lichaam jong en fris houdt, je ziet het in de video hieronder.

Nicolette Kluijver onthult beautygeheim
0:15
Nicolette Kluijver onthult beautygeheim

Zoenen met Rick

Eerder werd Nicolette zoenend gespot met haar voormalig co-presentator Rick Brandsteder. Er werd nadien volop gespeculeerd over een relatie tussen de twee... Oordeel zelf door de video hieronder te bekijken.

Nicolette Kluijver en Rick Brandsteder zoenen
0:59
Nicolette Kluijver en Rick Brandsteder zoenen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.