Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Nicolette Kluijver en Rick Brandsteder zoenen

Nieuws

17 sep 2022, 11:09

Nicolette Kluijver (37) vierde afgelopen vrijdag alvast haar verjaardag. Ze werd in het zonnetje gezet door oud-collega Dennis Weening (45) en Expeditie Robinson-collega Rick Brandsteder (38). Het werd héél gezellig, zó gezellig dat Nicolette en Rick elkaar zoenden. Bekijk hierboven de beelden.

Op het moment dat Nicolette haar cadeau openmaakt in het nieuwe Griekse restaurant KAIA in Amsterdam in het bijzijn van haar lieftallige (ex-)collega's, buigt Nicolette haar hoofd richting Rick. Ze geeft hem een zoen op de mond, daar lijkt Rick niet verbaasd over te zijn. Of Nicolette een dergelijke intieme band ook met Dennis heeft, is niet duidelijk...

Expeditie Robinson incident

De crew en kandidaten van Expeditie Robinson kregen de schrik van hun leven, toen deelnemer Niek Roozen onwel werd nadat hij een wortelknol had gegeten. Het zag er op televisie heftig uit.

In de video hieronder zijn interviews met de diverse deelnemers te zien.

Kandidaten Expeditie Robinson openhartig over seks op het eiland
1:06
Kandidaten Expeditie Robinson openhartig over seks op het eiland

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.