Terug

Volg Shownieuws

Nicolette Kluijver reageert op kliniekopname Rick Brandsteder

Nieuws

25 nov 2022, 14:29

Nicolette Kluijver (38) reageert cryptisch op het nieuws over haar lieftallige collega Rick Brandsteder (38), die is opgenomen in een afkickkliniek.

" 'Wat is het moedigste dat je ooit hebt gezegd?', vroeg de jongen. 'Help', antwoordde het paard", hiermee lijkt de Expeditie Robinson-presentatrice aan te geven dat hulp vragen soms het moeilijkste is om te doen in het leven.

Reden onbekend

Om welke reden Rick is opgenomen in een afkickkliniek, wil zijn management niet zeggen. Daarnaast wordt gezegd dat Rick met rust gelaten wil worden. Het management zegt trots te zijn op de presentator, maar wil verder niet reageren. Eerder lag Rick al onder vuur bij verschillende juicekanalen die filmpjes deelden van een dronken Brandsteder.

Kiss-gate

Rick en Nicolette zijn momenteel samen te zien als presentatoren in het huidige seizoen van Expeditie Robinson. Eerder deelde Nicolette een opmerkelijke zoenvideo van Rick en haar op instagram. De beelden hiervan bekijk je bovenaan de pagina

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.