Terug

Volg Shownieuws

Nicolette van Dam openhartig over huidziekte

Nieuws

12 mrt 2022, 19:29

Nicolette van Dam doet een zeer persoonlijke onthulling. Ze laat aan haar volgers weten dat ze de huidziekte vitiligo heeft.

Op Instagram schrijft ze emotioneel bij onderstaande foto: "Zit ff naar vakantiefoto’s te kijken. Blij dat Bas deze foto heeft gemaakt; natuurlijk door de liefde met m’n kleintje maar dit was ook een confronterend en dierbaar moment. Ik heb een vertraagde schildklier en dat is best vervelend. Anyway, medicatie dus gaat ok. Maar sinds kort heb ik ook vitiligo, witte vlekjes in oa m’n nek en rondom m’n ogen. Dat is ff wennen…

We bespraken dit hier aan tafel en voelde me beetje onzeker. Zeiden de meisjes; ‘Mam, heel veel mensen doen witte make-up onder hun ogen om mooier te zijn, en jij hebt het van jezelf’ 🥰 Kinderlogica. Zo lief. En zo zien we het mooie ervan in ♥️🙏"

Haar post maakt veel indruk bij haar volgers: "Je bent een topper met een heel mooi gezin", schrijft iemand. En een ander: "Je bent zo mooi van binnen en van buiten! ❤️"

Amsterdamse zomer

Nicolette had eerder deze maand nog hartstikke leuk nieuws te melden: De Amsterdamse Zomer keert terug als groots stadionconcert (zie video bovenaan de pagina). Onder meer Tino Martin, Rolf Sanchez, Gerard Joling en Emma Heesters zijn op zaterdag 2 juli te zien tijdens The Best Of De Amsterdamse Zomer, een concert in het Olympisch Stadion. Het muzikale zomerfeest wordt georganiseerd door Bas Smit, Nicolette van Dam en John Ewbank.

The Best Of De Amsterdamse Zomer is het vervolg op De Amsterdamse Zomer, de geplaceerde concerten in kleine setting die ze de afgelopen twee zomers organiseerden in het stadion.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.