Terug

Volg Shownieuws

Nielson geeft toe: heb me beetje als een wappie gedragen

Nieuws

11 apr 2023, 10:16

Nielson geeft toe dat hij zich tijdens de coronacrisis "een beetje" als een wappie heeft gedragen. De zanger heeft daar "een flinke les" uit getrokken, zegt hij in de NPO Radio 2-podcast 30 MINUTEN RAUW van Ruud de Wild.

"Ik had op een gegeven moment in die tijd een tweet geplaatst met een zorg daarover, ik was achterdochtig en niet per se concreet maar meer zo van ‘het voelt niet oke’. Het voelt alsof er allemaal dingen door worden gedrukt en ik begrijp nog niet helemaal waarom dat in proportie is, zeg maar. En dat heb ik gedeeld", herinnert Nielson zich.

De zanger weet nu echter dat hij dat beter niet had kunnen doen op Twitter. "Want mijn doel was gelijkgestemden te vinden of om daar een goed gesprek over te voeren, of mijn zorgen met iemand te kunnen delen... Ja dat werkt niet op die manier."

De vraag of hij destijds gelijk had kan Nielson niet beantwoorden. "Ik denk: ja en nee. Ik denk dat het politiek is. Ik denk dat in de politiek heel veel gebeurt waar wij als naïeve burgers, we hebben het natuurlijk ook goed in Nederland, waar wij allemaal niet zo op letten en dat wordt dan allemaal maar gewoon gedaan", stelt Nielson. "En ik denk tegelijkertijd dat er heel veel mensen, dat de meerderheid van de politiek daar niet werkt met een slecht hart. Dat geloof ik ook weer niet. Ik heb me wel laten meeslepen in die periode."

Ontrouw

De zanger trouwde in 2016 met zijn jeugdliefde Hanna. In december kwam naar buiten dat hij ontrouw is geweest, zie de video's bovenaan de pagina en hieronder:

Nielson geeft huwelijksproblemen toe
0:50
Nielson geeft huwelijksproblemen toe

"Ik heb iemand van wie ik heel veel houd, heel veel pijn gedaan", zei hij in februari tegen RTL Boulevard over de situatie. "Ik heb geluk met een vrouw die me heel goed kent en die me ook de gelegenheid geeft om me die verantwoordelijk te laten nemen. We zijn aan het zoeken naar een weg hieruit samen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.