Terug

Volg Shownieuws

Nielson doet heftige onthullingen over affaire

Nieuws

23 feb 2023, 20:27

Nielson heeft het thuis flink 'verkloot'. Dit laat de 33-jarige zanger weten tijdens zijn bezoekje aan de studio van Radio538. Hierbij geeft de zanger toe dat hij zijn vrouw heel erg veel pijn heeft gedaan... Bekijk de video bovenaan de pagina voor de beelden hiervan.

De zanger trouwde in 2016 met zijn jeugdliefde Hanna. In december kwam naar buiten dat Nielson ontrouw is geweest. Aan de luisteraars van het radioprogramma laat hij weten dat hij veel geluk heeft met een vrouw als Hanna. "Ze kent me heel goed en geeft me de tijd om samen met haar hieruit te komen", aldus Nielson. Op dit moment zijn de twee nog altijd getrouwd.

De zanger liet eind december al weten dat hij en zijn vrouw Hanna druk zijn met het 'oplossen van problemen' in hun huwelijk. Zie onderstaande video.

Nielson geeft huwelijksproblemen toe
0:50
Nielson geeft huwelijksproblemen toe

Eerder deelde Yvonne Coldeweijer, de vrouw achter juicekanaal Life of Yvonne, foto's en tekstberichten waaruit zou blijken dat de zanger vreemd was gegaan. In de berichtenwisseling werd onder meer gesproken over afspreken in hotels.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.