Terug

Volg Shownieuws

Nienke Plas verdedigt man na uithaal 'fan'

Nieuws

12 juli 2022, 16:55

Nienke Plas heeft haar man Resley verdedigd na een aantijging van een 'fan'. Resley werd onlangs door een aantal juicekanalen beschuldigd van vreemdgaan, iets wat hij zelf met klem ontkent. Het beeld van Resley blijkt hierdoor bij sommige fans van Nienke echter extreem veranderd...

Op Youtube is bij een video van Nienke de volgende reactie te lezen van ene Joys. "Ben ik nou de enige die moeite heeft om naar Resley te kijken/te luisteren? Ik vond hem de laatste tijd al steeds arroganter worden. En na al die verhalen heb ik er nog meer moeite mee. Ja... Waar rook is, is vuur."

Nienke vindt dit totale onzin. "'Waar rook is, is vuur...' Het is zo bijzonder dat dit de tendens is geworden wanneer bepaalde kanalen iets verkondigen", schrijft ze in een reactie op de geïrriteerde volger.

"Dat je Res niet leuk vindt om naar te luisteren of naar te kijken staat even los voor mij, dat is jouw mening gebaseerd op mijn video's en daar ben je helemaal vrij in. Maar een mening baseren op een geschreven tekst door een ander OVER een ander... Al met al, no hard feelings he, iedereen moet kunnen ventileren wat hij/zij denkt", sluit Nienke positief af.

Reactie op geruchten

Eerder reageerden Nienke en Resley al op de geruchten op Instagram. De Youtuber plaatste een aantal foto's en een filmpje, waarop zij grappig poseren. Hierbij schreef ze grapjes als 'Hoge bomen vangen veel wind' en 'Wanneer een andere teef zijn aandacht krijgt'.

Bij de post valt te lezen: "Bullshit be bullshit. Maar even iets anders, welke comeback vinden jullie het hardst?" Uit de reacties blijkt dat de meesten de derde het leukst vinden.

Nienke en Resley hebben samen twee kinderen: Frenky Dean en Novi-Jaxx. Nienke is momenteel in verwachting van een derde kindje. Vorig jaar deed Nienke een heftige onthulling over haar zwangerschap, dit bekijk je in de video bovenaan de pagina.

Nienke koos onlangs nog voor een nieuwe look. Wel erkende ze dat ze met die coupe iets weg had van haar moeder. Bekijk het kapsel in de video hieronder.

Nienke Plas heeft een nieuw kapsel
0:46
Nienke Plas heeft een nieuw kapsel

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.