Terug

Volg Shownieuws

Nieuw drama voor Temptation-verleider na overlijden vriendin

Nieuws

20 feb 2024, 13:30

Een nieuw drama voor Karim, voormalig verleider van het programma Temptation Island, zijn hond ligt op sterven (zie video).

De voormalig realityster deelt op Instagram Story's het volgende treurige nieuws: "Mijn lieve Montana... Ze gaat volgende week niet meer redden. De kanker en tumor is erg gegroeid", schrijft hij bij de beelden waar we het beestje zien liggen.

Vriendin

Dit is niet de eerste keer dat Karim afscheid moet nemen van een dierbare. In 2021 overleed zijn vriendin plotseling. Hij schreef hierover het volgende: "Mijn vrouw, mijn beste vriend, mijn alles!!! Alles staat plots stil voor mij. Ik ben gebroken door jouw liefde en onze band die wij hadden samen. Er gaat een stukje leven van mij mee met jou."

De tekst gaat verder onder het Instagram bericht.

Temptation Island

Karim werd bekend door zijn deelname aan Temptation Island. Wegens ophef rondom het programma is een nieuw seizoen van de baan. Het is ook nog maar de vraag of het ooit zal terugkeren. Monica Geuze, die het programma presenteerde, liet zich er destijds over uit. Bekijk deze beelden hieronder:

Monica Geuze over Temptation Island
0:25
Monica Geuze over Temptation Island

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.