Terug

Volg Shownieuws

Nieuwe film van Thekla Reuten in wereldpremière op NFF

Nieuws

24 aug 2022, 14:27

Thekla Reuten en Fedja van Huêt spelen de hoofdrollen in de nieuwe Nederlandse speelfilm Narcosis, die op 24 september de wereldpremière beleeft op het Nederlands Filmfestival in Utrecht. Thekla en Fedja zijn in de film als stel te zien.

Narcosis gaat over een jong gezin dat wordt getroffen door een familietragedie en daar op zijn eigen, unieke manier mee om moet zien te gaan. Naast Thekla en Fedja speelt Vincent van der Valk een rol in de film. De kinderrollen zijn voor Lola van Zoggel en Sepp Ritsema.

De film is het speelfilmdebuut van regisseur Martijn de Jong, die het scenario schreef met zijn echtgenote Laura van Dijk. Martijn en Laura maakten eerder de televisiefilm Vrij, die werd genomineerd voor een Gouden Kalf en werd bekroond op internationale festivals in Duitsland (Oldenburg) en Frankrijk (Nice).

In de video bovenaan de pagina vertelt Thekla over een bijzondere Portugese prijs die in ontvangst mocht nemen vorig jaar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.