Terug

Volg Shownieuws

Nieuwe uitdaging voor Paul de Leeuw

Nieuws

11 mei 2023, 11:07

Paul de Leeuw gaat deze zomer aan de slag als columnist voor Libelle. In de serie De zomer van Paul deelt de presentator tien weken lang zijn leukste en mooiste zomerherinneringen, meldt het tijdschrift donderdag in een persbericht.

"Heerlijk om te schrijven voor de ladies van Libelle!", zegt de 61-jarige Paul in een reactie. In de column blikt hij aan de hand van vakantiefoto's uit zijn privécollectie terug op herinneringen aan de zomers van zijn leven.

Familievakantie in Rockanje

Zijn eerste column gaat deze week over een verregende familievakantie in Rockanje. "Het water gutste van de trap én dwars door het plafond naar beneden", deelt Libelle alvast in een voorproefje. Anders columns zullen onder meer gaan over een begrafenisondernemer voor dieren, zijn eerste vakantie zonder ouders en de vakantie met Simone Kleinsma na het overlijden van haar partner Guus Verstraete.

Paul de Leeuw opent donderdag in Vijfhuizen ook de nieuwe editie van de Libelle Zomerweek.

Kwetsbare kant

De presentator toonde eerder nog de kwetsbaarheid van het leven. Voor het nieuwe programma Niet klein te krijgen volgt hij een jaar lang vijf gezinnen die te maken hebben met een kind met een levensbedreigende ziekte. Paul sprak erover met Shownieuws, bekijk de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.