Terug

Volg Shownieuws

Nog een verhuizing voor Kopen Zonder Kijken-Paul en Kim

Nieuws

24 apr 2023, 23:17

Paul en Kim uit Kopen Zonder Kijken zijn nog altijd erg blij met hun huis. Dit laten ze weten in de terugblikvideo Kopen Zonder Kijken: Gesetteld.

"We zijn heel blij met het huis op deze heerlijke plek", zegt Paul in de video. Toch zijn ze nog lang niet klaar, vertelt Kim. "Maar tóch worden we iedere dag wel weer wakker met het idee dat we iets kunnen veranderen. Dus wie weet? Misschien hebben we volgende keer wel een roze voordeur."

Toch heeft er binnen het huis een nieuwe verhuizing plaatsgevonden. De twee oudste pleegkinderen zouden allebei een eigen slaapkamer krijgen, maar belandden toch samen op een zolderkamer.

Hier kwam al snel verandering in. "De oudste vertelde dat ze het huis hartstikke mooi vond, maar vroeg zich wel af waar haar slaapkamer was." De hele bovenverdieping werd omgegooid en inmiddels slapen Paul en Kim op zolder en de kinderen beneden. In de video bovenaan de pagina zie je beelden van de uitzending van vorige week, waarin Lisa en Riski hun droomhuis zochten. Hieronder zie je wat Monica Geuze vindt van Kopen Zonder Kijken.

Dit vindt Monica Geuze van Kopen Zonder Kijken
1:55
Dit vindt Monica Geuze van Kopen Zonder Kijken

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.