Terug

Volg Shownieuws

'Nieuwslezer Mart Grol verlaat eerste Radio 538-Ochtendshow'

Nieuws

3 jan 2022, 11:02

Nieuwslezer en journalist Mart Grol heeft maandagochtend tijdens zijn allereerste Radio 538 Ochtendshow het radioprogramma onverwachts verlaten.

De kersverse nieuwslezer van het 538-radiostation mag namelijk nog heel even naar zijn Canadese vriend Oskar toe voordat hij terugkeert naar zijn geboorteland. In de video bovenaan de pagina 'dirigeert' radio-dj Wietze de Jager hem in alle vriendelijkheid naar de uitgang om nog even anderhalf uur extra te 'pakken'.

Meningen

Zoals dinsdag bekend werd gemaakt, heeft Wietze de Jager vanaf maandag het stokje overgenomen van Frank Dane tijdens de Radio 538 Ochtendshow. Woensdag presenteerde Wietze de Jager toevalligerwijs al de Radio 538 Ochtendshow, omdat Frank Dane met vakantie was. Tijdens deze show vertelde Wietze dat de meningen vast zullen zijn verdeeld wat betreft zijn aanstelling en het vertrek van Dane. "Alle respect voor team Dane, want het is heel dubbel." In de video hieronder ging De Jager destijds wat meer in op zijn debuut.

Wietze de Jager reageert op 538 Ochtendshow nieuwtje
0:56
Wietze de Jager reageert op 538 Ochtendshow nieuwtje

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.