Terug

Volg Shownieuws

Nikkie de Jager bang voor eigen wassen beeld

Nieuws

19 okt 2021, 09:28

Nikkie de Jager heeft haar eigen wassen beeld onthuld in Madame Tussauds in Amsterdam. De presentatrice en make-upartieste plaatste op YouTube de beelden van de eerste ontmoeting en daaruit blijkt dat ze in eerste instantie enige schrik voor haar evenbeeld had.

"Oh mijn God, dat ben ik! Ik ben bang voor haar", roept De Jager in de video uit. "Ik heb het gevoel dat ze ieder moment kan gaan bewegen. Het is zo eng", lacht ze. In de video boven dit artikel zie je de hele eerste reactie van Nikkie op haar eigen wassen beeld.

Madame Tussauds werkte al enige jaren aan het beeld. Het museum heeft haar in een speciale fashionset gezet waar bezoekers zichzelf onder meer een digitale make-uplook kunnen aanmeten.

Nikkie sprak eerder nog met presentatrice Linda de Mol over onder andere make-up en onzekerheden. In de video hieronder zie je hoe dat eraan toe ging.

Nikkie Tutorials en Linda de Mol
1:15
Nikkie Tutorials en Linda de Mol

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.