Terug

Volg Shownieuws

Nog meer ellende voor John de Bever

Nieuws

23 juli 2024, 15:58

Onlangs kwamen de kalknagels van John de Bever veel in het nieuws. De 'tenen-gate' begon, nadat Guido den Aantrekker over de voeten van de zanger praatte in Shownieuws (zie video). De zanger vertelt nu aan het AD dat hij nog een vervelende klap te verwerken heeft gekregen wat betreft zijn voeten...

“Voor een ontstoken voet, door een scheurtje in het bot op mijn wreef, vanwege voetballen", aldus John op de vraag waarvoor zijn laatste bezoekje aan een arts was. "Gips wilde ik niet, dus heb ik maar een spuit gehaald. Die ontsteking is nu weg.”

Ook van de kalknagels heeft John nog altijd last, zo vertelt hij in hetzelfde gesprek. "Ik ga al dertig jaar elke twee weken naar de pedicure. Die slijpen ze dan heel kort."

Hij komt er maar niet vanaf... "Ik heb er jodium op gesmeerd, azijn geprobeerd, pillen geslikt… Door al het voetballen gekomen natuurlijk. Douchen, dunne zaalschoentjes, ja, dan krijgen die nagels veel tikken", aldus de zanger.

'Eenmalig verhaal'

Na het ontketenen van 'tenen-gate' bood Guido zijn excuses aan in Shownieuws. "Ik moet toch ook wel mijn spijt betuigen dat ik ooit een opmerking over die tenen heb gemaakt, want sindsdien is dat een soort eigen leven gaan lijden", zei Guido.

In de dagen nadat hij deze opmerking maakte, hadden veel media het erover en daar was John niet blij mee. "Dus wat hebben we nou afgesproken. Dat John vanavond één keer zijn verhaal doet en uitlegt hoe het zo ver gekomen is", voegde Guido er aan toe.

Die 'eenmalige' uitleg van John zie je in de video hieronder.

John de Bever over tenen-gate
2:03
John de Bever over tenen-gate

Nieuw seizoen De Bevers

Binnenkort kan de kijker thuis ook weer lachen om John en zijn man Kees, want onlangs werd bekend dat er nog een reeks van de realityserie De Bevers komt. Een woordvoerder van RTL bevestigde dit na de berichtgeving van TVgids.nl dat er dit jaar een nieuw seizoen te zien zal zijn bij RTL 5 en Videoland. Meer hierover zie je in de video hieronder.

De Bevers komt met een vijfde televisieseizoen!
1:34
De Bevers komt met een vijfde televisieseizoen!

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.