Terug

Volg Shownieuws

Nog meer ellende voor Sieneke

Nieuws

20 juni 2024, 13:30

Het zijn heftige tijden voor Sieneke. Naast de vechtscheiding met haar ex-man, zit ook de Belastingdienst achter haar aan (zie video). En de fiscus voert de druk flink op, want volgens Bekende Buren heeft de Belastingdienst nu een tweede executoriaal beslag laten leggen op hun gezinswoning.

Vorige week werd dus al bekend dat de fiscus beslag heeft laten leggen op het huis waar ze graag met haar kinderen wil blijven wonen. Ze kreeg vijf verschillende dwangbevelen en volgens Bekende Buren is dat nu opgelopen tot maar liefst elf.

Hoe hoog de belastingschuld bedraagt, is niet bekend maar het zou gaan om onder meer niet betaalde omzetbelasting en loonheffing over meerdere belastingjaren. De zangeres en haar ex lijken er dus een flinke administratieve puinhoop van te hebben gemaakt.

Scheiding

Afgelopen augustus maakte Sieneke bekend dat ze weer vrijgezel is. Op Instagram liet ze weten dat zij en haar partner Jan "het moeilijke besluit hebben genomen" om uit elkaar te gaan.

Tekst gaat verder onder de video.

Sieneke en man na tien jaar huwelijk uit elkaar
1:46
Sieneke en man na tien jaar huwelijk uit elkaar

Sieneke en Jan spraken van een "verdrietige situatie", maar stelden dat er geen sprake was van ruzie. Toch denkt haar ex daar heel anders over. In Privé haalde hij keihard uit naar de zangeres.

"Volgens mijn ex zijn we goed uit elkaar gegaan, maar dat is allesbehalve het geval. We liggen gewoon in een vechtscheiding. Ze wil nergens aan meewerken. Dat begon met onze kinderen. Later met het huis en nu over de inboedelverdeling. Alles waar ik mee aankom, is standaard al: 'Nee'", zei hij onder meer in het weekblad.

Ex-man Sieneke haalt keihard uit naar de zangeres
2:17
Ex-man Sieneke haalt keihard uit naar de zangeres

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.