Terug

Volg Shownieuws

Nog meer slecht nieuws voor Monica Geuze fans: 'Boeit ons nie!'

Nieuws

12 jan 2023, 11:25

Flink balen voor Monica Geuze fans! 2 januari kwam het verschrikkelijke nieuws naar buiten dat de 27-jarige influencers stopt met het filmen van haar dagelijks leven. Gelukkig konden we elke donderdag nog genieten van een nieuwe podcast van Monica en Kaj, maar hier lijkt nu ook een einde aan te komen...

In de nieuwste aflevering van Geuze & Gorgels laat Monica weten dat dit de laatste is. In deze laatste aflevering blikken de twee terug op het afgelopen seizoen. Welk 'First World Problem' was nou echt erg en elke eigenlijk niet.

Hoewel er elke week een nieuwe aflevering online staat, hebben Monica en Kaj elkaar al een tijdje niet gezien. De laatste keer was voor Kerst én dus voordat Monica bekend maakte voorgoed te stoppen met vloggen. Ook waren Rob en Monica destijds nog een setje. De twee moeten dan ook flink bijkletsen. Bekijk de video bovenaan de pagina voor meer over de breuk tussen Rob en Monica en waarom ze besloten heeft te stoppen met vloggen.

Harrie Snijders

Onlangs liet Monica in de podcast weten een oogje te hebben op EOTB-ster Harrie Snijders. Hier blikt de influencer ook nog even op terug. "Ik ben die Harrie tegengekomen laatst. Ik ga eens even verhaal halen dacht hij." In onderstaande video vertelt Monica dat zij als een blok valt voor de 'dekhengst'.

Monica Geuze valt als een blok voor...
0:55
Monica Geuze valt als een blok voor...

Derde seizoen?

In de laatste aflevering laten Monica en Kaj tevens weten met een derde seizoen te komen! In het nieuwe seizoen zullen wel wat veranderingen zijn. Zo komt er een gloednieuw decor, waar Monica niet op kan wachten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.