Terug

Volg Shownieuws

Aangeslagen Monica Geuze neemt drastisch besluit na vreselijk nieuws

Nieuws

2 jan 2023, 19:39

Monica Geuze heeft in haar vlog van maandag een schrikbarende onthulling gedaan. "End of an era", noemt de YouTuber haar nieuwste video dan ook. Na 8,5 jaar stopt Monica volledig het filmen van haar dagelijkse leven. In dezelfde video maakt Monica ook bekend dat zij en haar vriend Robbert Kroese, met wie ze sinds 2021 samenwoonde, uit elkaar zijn. Bekijk de video bovenaan de pagina voor de beelden uit de vlog.

Vol emotie start Monica haar vlog: "Oke...". Nadat ze even stil is verkondigd ze dat het einde van een tijdperk is aangebroken. "Dit is bijna een soort flashback naar 8,5 jaar geleden, waarin ik niet wist hoe ik de vlog moest beginnen. Zo voel ik me nu eigenlijk ook weer."

Met vochtige ogen vertelt Monica dat de vlog van maandag haar allerlaatste is. "Omg, het voelt zo raar om uit te spreken."

De vlogster weet al langere tijd dat ze zou gaan stoppen. "Dat had ik al besloten richting het einde van het jaar", zegt ze. "Ik had eigenlijk gewild dat mijn laatste vlog iets kon zijn van: ik ga stoppen, maar ga jullie nog een week meenemen in al het leuks wat ik ga doen. Maar het is nu even niet leuk. Het is even gewoon fucking zwaar. Dat vind ik jammer."

Het is niet alleen voor Monica een emotionele dag. Ook trouwe kijkers zijn ontroerd. Zo schrijft iemand in de reacties: "Vanaf het begin jouw avontuur mee gevolgd, het lijkt alsof ik je oprecht ken. Zo trots op jou en wat is dit een dappere beslissing van jou. Je was echt een deel van mijn routine, eerst dagelijks je vlogs en daarna je wekelijkse vlogs. I’ve been here from the start. Ik wens je alle goeds toe en ik wens je ook veel sterkte toe om de breuk met Robbert te verwerken. You got this!! Dankjewel voor alles.

"Oh my lordie, Mo!!! Het is zo belangrijk om nu zelf alles op een rijtje te zetten voor jezelf en aan jezelf te werken, je bent zo’n mooi mens. Een hele moeilijke beslissing voor jou, maar je moet doen wat jou gelukkig maakt. Veel sterkte de komende tijd voor jou en Robbert. Tijd heelt alle wonden. Bedankt voor alles! We hebben je zien groeien als een prachtige volwassen vrouw, wees trots op jezelf", schrijft iemand anders.

8,5 jaar geleden begon Monica met haar dagelijks vlogs, waarin ze de kijker meeneemt in haar leven. Een paar jaar later besloot de influencer om daar een wekelijkse vlog van te maken. Ze heeft 545.000 abonnees op haar YouTube-kanaal.

Relatiebreuk

Daarnaast laat Monica in haar laatste video weten dat het over en uit is met Robbert. "Het lukt me niet om alle ballen hoog te houden, ook qua privéleven niet". De twee hebben dan ook besloten uit elkaar te gaan.

Het is niet alleen voor Monica een enorm zware periode, maar ook voor dochtertje Zara-Lizzy, die Robbert zelfs haar papa noemt. Robbert is dan ook drie jaar in het leven geweest van de vierjarige Zara-Lizzy.

De twee hopen verder te kunnen gaan als vrienden. "Ik hoop vrienden te kunnen en mogen blijven én hoop dat hij en Zara-Lizzy nog altijd een band kunnen hebben."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.