Terug

Volg Shownieuws

Maan reageert op 'nieuwe liefde'

Nieuws

28 jan 2022, 22:15

Er gaan al lange tijd geruchten over een mogelijke nieuwe liefde voor Maan de Steenwinkel. In Grazia vertelt de zangeres eindelijk over haar liefdesleven...

Ze wil niet veel kwijt over de 'special someone' in haar leven, zoals het tijdschrift het omschrijft. "Ik vind niet dat mensen dat allemaal hoeven te weten, maar ik wil er ook weer niet spastisch over doen. Ik ben gewoon lekker aan het flierefluiten."

Toch heeft ze wel grote wensen in het liefdes- en gezinsleven. "Op privégebied zou ik het mooi vinden om uiteindelijk een mooi gezin te krijgen en mama te worden", vertelt Maan. Ze heeft al een goed voorbeeld. "Chantal Janzen, mijn ’tweede moeder’, vind ik een goed voorbeeld van hoe je carrière en familie goed kunt combineren. Het ziet er altijd zo gebalanceerd uit bij haar.”

Haar andere wens: "Mijn vriendinnetjes, broertje en ouders zijn zo’n steady factor in mijn leven. Dat ze nog maar lang gezond mogen blijven..." aldus Maan.

Rock-'n-roll moment

Maan deelde eerder dit jaar nog op haar Instagram een bijzonder moment. De zangeres nam haar volgers na een optreden mee op een speciaal avontuur. Je ziet het in de video boven dit artikel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.