Terug

Volg Shownieuws

OEPS! (Kunst)gebit Bridget flink beschadigd

Nieuws

13 juni 2023, 14:13

Bridget Maasland staat met haar mond vol tanden... De dinsdagochtend van de presentatrice is namelijk niet zo goed begonnen. Op Instagram deelt de blondine een video waarop te zien is dat haar (kunst)tand is afgebroken...

Hoewel menig persoon met facings door de grond zou zakken met een halve tand, is Bridget alles behalve droevig. Al haar volgers mogen weten dat haar gebit niet meer is wat het ooit geweest was. "Lekker bekkie, Wait for it", schrijft Bridget bij de nogal hilarische video. Bekijk de video bovenaan de pagina.

Bridget legt vervolgens uit: "Mijn kunststof facing die maandag wordt vervangen door de echte van porselein is afgebroken." Hopelijk kan Bridget eerder bij de tandarts terecht, want op deze manier eten en presenteren zal geen pretje zijn.

Dave en Donny Roelvink

Hoewel de één facings verschrikkelijk vindt en de ander facings een geweldige uitkomst vindt, is het onder BN'ers duidelijk erg populair. Waar het er bij Bridget uitziet als een stukje tand over haar eigen tand, hebben Dave en Donny hun eigen tanden eerst af laten slijpen. Hun eigen tanden zien er vervolgens uit als kleine stompjes. Benieuwd hoe dit eruitziet? Bekijk dan onderstaande video.

Dave Roelvink laat tanden zien
0:50
Dave Roelvink laat tanden zien

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.