Terug

Volg Shownieuws

OFFICIEEL: Martien en Erica verhuizen samen naar droomvilla in Noordwijk

OFFICIEEL: Martien en Erica verhuizen samen naar droomvilla in Noordwijk

Nieuws

4 apr 2021, 22:49

Terwijl de zoektocht naar een nieuw huis in Chateau Meiland nog in volle gang is, hebben Martien en Erica hun nieuwe droompaleis definitief gevonden! Martien en Erica verhuizen samen naar hun droomvilla in de Noordwijkse duinen. Dat blijkt uit de koopakte die Shownieuws in het kadaster heeft ingezien.

Uit het document blijkt dat de koopakte voor de villa op 18 februari is ondertekend. Martien en Erica moesten flink in de buidel tasten voor hun nieuwe woning. De vraagprijs voor het huis was 2.695.000 euro en dat hebben de Meilandjes er ook exact voor betaald. Hoe het huis er precies uitziet, zie je hier.

Winst

Martien en Erica kopen het huis over van een andere BN’er. Niels van den Berg, de drummer van Kensington, was de vorige eigenaar van het huis. Hij kocht de villa ooit voor 1,35 miljoen euro. Met de verkoop van zijn huis heeft hij dus flink winst gemaakt!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.