Terug

Volg Shownieuws

Olcay openhartig over heftige tijd met Ruud

Olcay openhartig over heftige tijd met Ruud

Nieuws

23 apr 2021, 19:28

Een maand geleden maakte Ruud de Wild op de radio bekend dat hij darmkanker heeft. Inmiddels is hij meerdere keren geopereerd en thuis herstellende van zijn operatie. Zijn vriendin Olcay Gulsen vertelt in de laatste Shownieuws Podcast openhartig over de heftige tijd die zij samen hebben doorgemaakt.

In de Shownieuws Podcast bellen Dyantha Brooks en Kayleigh van den Hout met Olcay. Als het gesprek over de gezondheid van Ruud gaat, vertelt Olcay dat zij door haar ziekenhuiservaring enorm goed voor hem kon zorgen. Voor het programma ‘BN’ers in het Ziekenhuis’ liep Olcay anderhalve maand stage in het Erasmus MC in Rotterdam. Daar leerde ze een hoop waardoor ze niet in paniek raakte toen Ruud thuis na zijn operatie complicaties kreeg en Olcay hem in een plas bloed aantrof... Olcay vertelt over dit heftige moment in de laatste Shownieuws Podcast.

Het hele gesprek met Olcay hoor je vanaf 32:18.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.