Terug

Volg Shownieuws

'Om deze reden is EOTB-Harrie zichzelf niet meer'

Nieuws

6 juli 2022, 18:01

Harrie Snijders doet voor de derde keer mee aan Ex On The Beach: Double Dutch. Toch is hij niet meer de 'Harrie de Hengst' die hij de vorige editie was. Hij legt uit waarom...

Tijdens de All Stars-editie zette Harrie een wereldwijd record voor meeste aantal sekspartners in een Ex On The Beach-editie. Tegen RUMAG zegt de realityster daarover dat hij niet meer zo is. "Iedereen heeft een beetje zijn periode van leven gehad en zijn ‘hot girl summer’-periode gehad. Ik heb die toevallig gehad op televisie en daar gewoon mijn ding gedaan. Daar kennen de meesten mij ook van."

Hij stelt totaal anders te zijn 'in het echt'. "Het is niet de jongen die ik in het dagelijkse leven ben."

Laatste maal?

Toch heeft Harrie de liefde nog niet weten te vinden in zijn 'serieuzere' leven buiten de camera's. "De laatste drie dames kwamen alleen maar voor de money en de fameDaar moet je later allemaal achter komen. Dan geef je ze toch een kans, want iedereen is een mens en kan veranderen, maar uiteindelijk ga je toch weer de mist in."

Harrie zegt dat driemaal voor hem scheepsrecht is en blijft. "De Nederlandse Ex on the Beach zit er voor mij niet meer in. Ik kan wel zeggen dat dit de laatste keer is.”

Recordhouder

Al lange tijd gingen er geruchten dat de beruchte Harrie opnieuw op zou duiken in de populaire realityserie en dat gebeurde dus afgelopen zondag. In het introductiefilmpje laat hij kort maar krachtig weten: "De meeste mensen kennen mij als recordhouder van Ex on the Beach. De meesten kennen mij wel." Harrie heeft drie exen in de villa zitten Romee, Ayleen en Lynn, dus dat belooft wat.

Harrie kreeg na zijn eerste deelname aan Ex on the Beach een eigen realityserie, zie onderstaande video:

EOTB-Harrie Snijders krijgt eigen realitysoap mét familie
1:49
EOTB-Harrie Snijders krijgt eigen realitysoap mét familie

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.