Terug

Volg Shownieuws

OMG: 'Adele verloofd met Rich Paul'

Nieuws

8 feb 2022, 21:36

Op de rode loper van de Brit Awards, waar Adele dinsdagavond optreedt, valt fans iets bijzonders op. Er prijkt een joekel van een diamant om de ringvinger van de zangeres...

Adele schittert op de rode loper van de Brit Awards, maar fans zien maar één ding: het lijkt erop dat Adele het ja-woord heeft gegeven aan haar vriend Rich Paul. Op de foto's hieronder is te zien dat Adele een enorme diamanten ring draagt. In de reacties op de foto's barst het los: "Ben ik de enige die een enorme verlovingsring ziet?", schrijft een fan. Een ander valt het zelfde op: "Wacht.. Die ring? Is Adele verloofd?"

Geruchten

Eerder gingen de geruchten dat de relatie van Adele en Rich Paul in zwaar weer zou verkeren, zoals te zien is in de video hieronder. Niet veel later haalde Adele de geruchten uit de lucht in een Instagram-bericht, waar ze haar fans subtiel 'de groeten' deed van Rich.

Relatie Adele in zwaar weer?
0:56
Relatie Adele in zwaar weer?

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.