Terug

Volg Shownieuws

OMG?! Deze dames had Tony achteraf tóch vaker willen zien

Nieuws

6 sep 2021, 18:41

Het was een drukke zomer voor Tony Junior. De dj reisde af naar Kroatië om daar de liefde van zijn leven te vinden. De vraag is of dat is gelukt, maar bij FUNX vertelt Tony alvast welke dingen hij eigenlijk toch anders had willen aanpakken.

Tony koos afgelopen week voor Julia en liet daarmee de ontroostbare Oriana gaan. Maar nu zegt hij toch niet helemaal achter bepaalde keuzes te staan. Zo vertelt hij aan het radioprogramma dat hij een aantal dames acheraf langer in het programma had willen houden. "Bij de eerste vier die ik geen roos had gegeven in de eerste aflevering, ging Nadeche naar huis. Toen dacht ik: waarom heb ik dat eigenlijk gedaan?", vertelt Tony .

Ook smaakmaker Diva had Tony nog wat langer willen zien. "Van haar zag ik een hele andere kant in het programma. Toen dacht ik: oeh, ik had haar misschien toch langer willen houden."

Reacties

De bachelor heeft ontzettend veel reacties gekregen tijdens het programma. Niet alleen van kijkers, ook de vrouwen zelf hebben genoeg over hem te zeggen. "Wat ik heb meegemaakt, is het enige wat ik heb gezien. In de serie zie ik nu wat er zich verder heeft afgespeeld bij hen." Tony noemt de reacties van de vrouwen dan ook 'interessant'.

Onwaarheden

Een aantal van de dames noemt hem namelijk two-faced. Tony: "Ze zijn een beetje 'buthurt' en dan gaan ze met modder gooien. Dat is prima, maar ik denk dat ik als mens redelijk goed het verschil tussen goed en slecht weet. Ik heb me vooral naar de dames als een goede man gedragen. Ze verspreiden gewoon onwaarheden. Als ik iets niet ben, is het two-faced."

Zelf vindt Tony het niet nodig om onaardig over de dames te spreken: "De grap is: ik weet zoveel over hen... Dan denk ik: doe nou niet. Ik hou m'n mond en ga ze niet kapot lopen maken. Maar daarom vind ik het zo stom. Ik draag heel veel geheimen van veel van de vrouwen. Maar goed, ga de reünie maar kijken."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.