Terug

Volg Shownieuws

OMG: dit Temptation-koppel gaat trouwen

Nieuws

8 juni 2022, 16:25

Laura en Roger, het Vlaamse koppel dat in 2019 meedeed aan Temptation Island, gaan trouwen. "I said YES!" laat Laura weten via Instagram.

Ze laat weten totaal verbaast te zijn over het aanzoek. "Voorbije zaterdag heeft Roger mijn wereld veranderd. Dat ik ooit een ring ging krijgen van hem, wist ik wel ergens. Maar op dit moment en op deze manier... NEVER expected this!"

Roger heeft Laura ten huwelijk gevraagd na een 'flashmob' in een winkelcentrum in Antwerpen. Het aanzoek is vastgelegd op video en heeft Laura als cadeau gekregen van haar kersverse verloofde. "Roger heeft me gisteren ook nog eens een fantastische video ervan cadeau gedaan zodat ik dit moment voor altijd kan koesteren. Ik ben super trots en excited om dit moment ook met jullie te kunnen delen." Het aanzoek zie je in de video bovenaan deze pagina.

Temptation Island-avontuur

In 2019 namen Laura en Roger deel aan Temptation Island. Dit avontuur verliep niet zo soepel voor hen. Ondanks dat het stel samen het programma verliet, besloot Roger al snel na hun deelname een punt te zetten achter de relatie. Hij gaf destijds aan te willen genieten van het uitgaansleven en zich nog niet te willen focussen op de toekomst. In 2020 besloten de twee om hun relatie een nog een kans te geven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.