Terug

Volg Shownieuws

OMG! Er komt een Spice Girls-reünie MET Victoria

Nieuws

23 jan 2022, 18:33

Groot nieuws voor alle fans van de Spice Girls! De meiden komen binnenkort weer bij elkaar en ook Victoria is dit keer van de partij.

Posh Spice, zoals Victoria ook wel eens wordt genoemd, zit normaal gesproken niet te wachten op een reünie van de iconische groep. Toen de meiden in 2019 na een lange break eindelijk weer op het podium stonden, was Victoria de grote afwezige.

Maar deze lente zal het vijftal ein-de-lijk weer compleet zijn. In April trouwt Brooklyn, de 22-jarige zoon van Victoria en voetbalheld David Beckham, met zijn grote liefde Nicola Peltz.

Volgens The Sun zijn alle Spice Girls-vriendinnen uitgenodigd voor het grote feest. "Het is de eerste keer dat ze weer samen zullen zijn in een lange tijd", vertelt een bron. "Ze kijken heel erg naar uit naar het moment om weer bij te kletsen." Nu maar hopen dat er ook nog een optreden in zit met alle leden...

Fan Patty

Onze Shownieuws-deskundige Patty Brard is groot fan van de meidengroep en vlogde in 2019 zelfs nog rechtstreeks vanuit Londen. In de video hieronder zijn die beelden te zien van Patty die zich klaarmaakt voor het concert van de Spice Girls.

Spice Girls-fan Patty Brard vlogt bij concert in Londen!
1:24
Spice Girls-fan Patty Brard vlogt bij concert in Londen!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.