Terug

Volg Shownieuws

OMG: 'Ex-liefje' Wesley Sneijder te zien in Love Island

Nieuws

14 juli 2022, 08:40

Het nieuwe seizoen van Love Island is alweer in volle gang. In loop der tijd treden steeds meer nieuwe 'Islanders' de villa binnen. Onlangs vloog ook de Vlaamse Jotti Verbruggen richting het zonnige eiland.

Het kan zijn dat de naam van deze blondine je bekend voorkomt. Even geleden gingen namelijk de geruchten dat Jotti het erg gezellig zou hebben met Wesley Sneijder. Zo zou Wesley meerdere keren gespot zijn in het Instagram-verhaal van Jotti.

De 27-jarige Vlaamse staat bekend als model. In 2017 werd ze gekroond tot Miss Elegantie en in 2018 behaalde ze zelfs de finale van Miss België.

Op Love Island hoopt het model de ware liefde te vinden. Ze zou zichzelf graag zien naast een lange vent met een bruin haar. Daarnaast moet hij het ook goed kunnen vinden met haar ouders.

Liefdeshereniging

Het lijkt erop dat Wesley het tegenwoordig weer gezellig heeft met Yolanthe. De twee zijn onlangs gespot op Ibiza én er zou zelfs mogelijk sprake zijn van een liefdeshereniging. Zie de video bovenaan de pagina, waarin Wesley zelf ook reageert.

Wesley en Yolanthe hebben het gezellig op vakantie
2:46
Wesley en Yolanthe hebben het gezellig op vakantie

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.