Terug

Volg Shownieuws

Yolanthe openhartig over wens tweede kindje

Nieuws

9 juli 2022, 20:14

Yolanthe laat weten veel dromen te hebben. Eén van die dromen is nog een keer moeder worden.

Het ene moment is de actrice in Los Angeles en het andere moment is ze in Nederland, dan wordt de brunette gespot met model Lentini Eersteling (26), daarna wordt ze gespot met haar ex-man Wesley Sneijder. Hoe ziet Yolanthe haar toekomst eigenlijk voor zich?

Aan Weekend laat Yolanthe weten dat ze geen toekomstplannen heeft. "Ik heb geen toekomstplannen, maar dromen. Veel dromen zijn al uitgekomen, maar ik blijf altijd doordromen. Dat houdt me enthousiast én het zorgt ervoor dat ik vrolijk wakker wordt. Dan ga ik weer ergens voor, dat geeft een goede energie."

Yolanthe heeft verschillende dromen. "Sowieso zou ik het leuk vinden om nog een keer moeder te worden, om nog verschillende rollen te spelen, film te produceren, regisseren lijkt me ook leuk. Ik wil ook ooit een theaterstuk doen met kinderen, met Free A Girl ben ik bezig met heel gave dingen. Eigenlijk kan ik op elk vlak wel van alles bedenken", aldus de actrice.

Wesley

Woensdag kon Shownieuws melden dat ex-lovers Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder samen zijn gespot op vakantie. Je ziet het in de video bovenaan de pagina.

Onlangs gaf Yolanthe in Grazia duidelijkheid over haar liefdesleven. Meer hierover zie je in onderstaande video.

Yolanthe over liefdesleven
1:14
Yolanthe over liefdesleven

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.