Terug

Volg Shownieuws

Grote liefdesstap voor Ruben Nicolai?!

Nieuws

25 juni 2024, 17:24

Ruben Nicolai, die binnenkort te zien is als presentator van Ter land, ter zee en in de lucht (zie video), doet aan weekblad Party een grote onthulling over zijn liefdesleven. Hangt er een huwelijk in de lucht?

Een paar jaar geleden ging Ruben uit elkaar met zijn ex Laurentien, maar nu is hij weer helemaal gelukkig in de liefde met Pauline. Haar ontmoette hij tijdens een première. "Als een lulletje rozenwater ben ik naar haar toegegaan. Ik heb mijn hand uitgestoken en me voorgesteld", zegt Ruben tegen het weekblad.

Ook met zijn kinderen kan Pauline het goed vinden en de presentator is maar al te gek op haar. Zo vertelt Ruben: "Ze is heel relaxed. Ze is niet geforceerd bezig om in de smaak te vallen. Dat vind ik heel knap, want zij is best wat jonger en heeft zelf geen kinderen."

Kinderen krijgen met haar sluit Ruben ook niet uit en een huwelijk ziet hij ook wel zitten. "Ik ben nooit getrouwd geweest, maar dat zou ik hartstikke leuk vinden, ooit nog eens te doen", aldus de presentator.

Ter land, ter zee en in de lucht

Ruben gaat dus de nieuwe versie van Ter land, ter zee en in de lucht presenteren. Dit gaat hij samen met Gerard Joling doen. Het programma wordt vanuit de Efteling gepresenteerd. Gerard heeft er al "ongelofelijk veel" zin in. "Hou alles in de gaten. Ik hou jullie op de hoogte, wanneer, hoe en wat."

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

(Headerfoto bron: Edwin Smulders)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.