Terug

Volg Shownieuws

OMG! Komt de oude K3 weer bij elkaar?

Nieuws

31 jan 2023, 14:41

Niemand zal ze vergeten: Karen Damen (48), Kristel Verbeke (47) en Kathleen Aerts (44). Deze dames vormden de eerste samenstelling van de uitermate populaire kindermeidenband K3, opgericht in 1998. Ook volwassenen kunnen waarschijnlijk nog Oma's aan de top, Ya ya yippee of Tele-Romeo uit volle borst meezingen. Voor de fans is er goed nieuws, Kathleen hint namelijk op een comeback!

Aan de Vlaamse krant HLN vertelt Kathleen over een potentiele reünie met de meiden. "We hebben altijd gezegd dat we dat ooit een keer gaan doen", laat ze weten. Wanneer het tot een daadwerkelijke reünie komt, is nog niet duidelijk. "Misschien maar beter voor ons tachtigste of zo, anders worden die dansjes wat moeilijk, denk ik". Kathleen maakt zich overigens wel zorgen of er nog wel mensen zullen komen kijken.

De nieuwe K3

Inmiddels zijn er verschillende zangeressen gekomen en gegaan, denk aan de Nederlandse Josje Huisman (36). Tegenwoordig bestaat de groep uit Hanne Verbruggen (28), Marthe de Pillecyn (26) en Julia Boschman (20). Hanne was in verwachting en stopte daarom tijdelijk met K3, meer hierover bekijk je in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.