Terug

Volg Shownieuws

Pr-manager grijpt in bij interview Bilal Wahib

Nieuws

26 dec 2021, 19:04

Het management van Bilal Wahib wil liever niet dat hij over Top Notch praat. Toch heeft een ingreep van zijn pr-manager tijdens een interview met Volkskrant Magazine niet kunnen voorkomen dat hij dit toch deed...

Nadat Bilal zwaar onder vuur kwam te liggen toen hij een 12-jarige jongen vroeg zijn geslachtsdeel te laten zien, liet Top Notch hem direct vallen. Toen de storm was gaan liggen bleek hij toch muziek te blijven uitbrengen met dezelfde platenmaatschappij. Volkskrant Magazine vraagt hem in een interview waarom. "Contractueel moet dat”, is zijn antwoord.

Als de interviewer zegt: "Dat klinkt niet enthousiast", grijpt zijn pr-manager in. "Liever niet over Top Notch." Bilal daarop: "Van mij mag dat wel hoor, maakt mij echt niets uit. Daar mag je gewoon naar vragen."

Weg

Bilal is stellig: het is puur contractueel dat hij nog in zee is met de platenmaatschappij. "Zodra het contract afloopt, ben ik weg. Ik ben daar heel stellig in, dat waren zij ook over mij. Ze brachten meteen de volgende dag een statement naar buiten zonder dat ze mij hadden gesproken. Dat doe je niet met iemand die een contract bij je heeft."

"De media neem ik niks kwalijk, zo gaat het gewoon, die willen juice, nou ja, de meeste dan. Maar als platenmaatschappij ga je niet zo met iemand om die onder contract staat. Voer eerst een gesprek, daarna mag je zeggen wat je wil."

Album

Bilal heeft eind november zijn allereerste album uitgebracht. Zijn zogenoemde debuutalbum heet 'El Mehdi; en bevat onder andere de hits Tigers en 501.

De naam van het album is volgens de zanger makkelijk te verklaren: "Het is mijn tweede naam", vertelde Bilal destijds in bovenstaande video. Ook reageerde Bilal nog even op de geruchten dat het uit zou zijn tussen hem en zijn vriendin. Maar niets is minder waar. Sophie was aanwezig tijdens de release en Bilal vertelde zelfs dat zijn vriendin zijn kleding heeft uitgekozen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.