Terug

Volg Shownieuws

Vieze blunder van Suzan op het podium

Nieuws

5 juli 2024, 21:36

In een interview met 100%NL hebben Suzan en Freek een aantal hilarische en ongemakkelijke momenten uit hun carrière gedeeld. Eén foutje van Suzan was wel heel heftig...

"Er gaat net iets te vaak iets fout. Soms heb ik schoenen aan waar ik toch niet zo goed op kan lopen, waardoor ik val", laat Suzan weten. Ondanks dat dit ontzettend vervelend is, kan het nog veel erger. De zangeres laat namelijk vervolgens weten dat ze weleens een boer gelaten heeft in de microfoon.

Daarnaast bekennen de twee dat ze ook weleens ruzie hebben. "We kunnen zo goed heerlijk eindeloos kibbelen", laat Freek weten. "Daar kunnen we ook heel lang mee doorgaan", geeft Suzan aan. Toch zijn de twee niet van het "heftige" ruzie maken. "We leggen het graag weer bij." Zelfs tijdens Suzan en Freek, de podcast hadden de twee kort geleden nog een discussie (zie video).

Zie hieronder de beelden van 100%NL.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.