Terug

Volg Shownieuws

OML-Eva emotioneel over relatie: 'De kanker gaat onze liefde ooit breken'

Nieuws

Gisteren, 17:23

Over Mijn Lijk-deelneemster Eva, die zich recentelijk uitsprak over haar gezondheid (zie video), deelt een emotioneel bericht over haar man Matthijs. In een lang verhaal onder een Instagram-post beschrijft Eva hoe het zal zijn zonder de liefde van haar leven aan haar zijde. "Het maakt mij zo onwijs verdrietig dat ik niet meer alles kan doen wat ik wil voor Matthijs."

Eva weet sinds eind augustus dat ze is uitbehandeld, iets wat ze ergens al zag aankomen. De gedachte dat ze op een abrupte manier van Matthijs gescheiden wordt, treft haar plotseling diep. Eva begint het bericht met: "Altijd samen en toch mis ik je. Ik mis ons. Ons normale leven, onbezorgd, intiem samen en spontaan."

Ze vervolgt haar bericht met: "Ik zie je elke dag, we knuffelen en kussen, maar echt samen zoals eerst is er niet meer. Ik wil je niet alleen laten zijn, ik wil voor altijd bij jou zijn", schrijft ze onder een vakantiekiekje uit 2018. Ze geeft hierbij aan dat dit haar eerste vakantie was met de liefde van haar leven.

Tekst gaat verder onder Instagram-post.

Ook geeft Eva aan dat ze maandagnacht in tranen wakker werd, met Matthijs aan haar zijde. "Zo zachtjes als ik probeerde te doen werd Matthijs toch wakker van mij. Ik moest huilen met de gedachte dat ik hem helemaal nooit alleen wil laten", schrijft de openhartige Eva. Daarnaast vertelt ze hoe ze steeds vaker terugdenkt aan de tijd met Matthijs voordat ze de diagnose ongeneeslijke longkanker kreeg. "Alles kwam even naar boven. We praatten, lagen tegen elkaar aan en gingen daarna weer proberen te slapen."

Het blijft oneerlijk, want Matthijs is de liefde van m’n leven.

Eva Hermans-Kroot

Voor de altijd positieve Eva kwam het bericht dat ze longkanker had als een schok en dit zette haar leven volledig op zijn kop. "Het maakt mij zo onwijs verdrietig dat ik niet meer alles kan doen wat ik wil voor Matthijs. Dat de kanker zo’n grote rol ook binnen onze liefde heeft gekregen. En dat die onze liefde ook ooit gaat breken." Eva lijkt dit moeilijk te kunnen vatten. "Het blijft oneerlijk, want Matthijs is de liefde van m’n leven."

Nieuw boek

In haar nieuwe boek legt Eva ook uit hoe haar leven voor de ziekte was, zo vertelde ze in een gesprek met Shownieuws (zie onderstaande video). "Ik denk dat ik best wel veel kan vertellen over de ziekte, mijn situatie, maar ook hoe ik voor de ziekte was en hoe alles gaat bij mij." Verder gaf ze aan dat het boek in eerste instantie was geschreven in een dagboekvorm, maar dat het nu verdeelt is in meerdere hoofdstukken. Zo vertelde ze dat één van de hoofdstukken zal gaan over haar leven met Matthijs en haar familie. De release van dit boek staat gepland op 17 december.

OML-Eva openhartig over het boek dat ze schrijft
1:44
OML-Eva openhartig over het boek dat ze schrijft

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.