Terug

Volg Shownieuws

OML-Eva geniet op vakantie na vreselijk nieuws

Nieuws

6 sep 2024, 19:59

OML-Eva kwam eind vorige maand met een verdrietig bericht op haar Instagram-pagina Longeneeslijk: ze is uitbehandeld. Het was na dit bericht even stil op haar Instagram. Vrijdag laat ze weten waarom: Eva was op vakantie met haar Matthijs.

Aan Shownieuws vertelde Eva voor de uitslag nog over de spanning die ze had voor deze scan (zie video).

"Niks aan de hand ik was in een ander land", begint haar bericht. "Twee weken geleden kreeg ik te horen dat ik echt uitbehandeld ben nu. In mijn hoofd had ik al besloten om veel eerder op vakantie te gaan, maar dit ging elke keer niet door de chemo of nieuwe kuur die ik kreeg", schrijft Eva.

Na de uitslag wilden Eva en haar man sowieso op vakantie, dus na een go van de arts zijn ze meteen gegaan. "Donderdag uitslag, vrijdag geboekt en woensdag aangekomen in Tenerife! Ik vond het heerlijk! Lekker offline en even goed mijn kop in het zand kunnen steken."

Eva schrijft dat ze maximaal heeft genoten en haar pijn niet aanwezig is geweest op vakantie. "Ik voel mij goed fysiek is er nog niks veranderd en hoop dat dat nog wel even zo blijf."

Boek

Shownieuws heeft Eva eerder ook gesproken over haar boek waarmee ze bezig is. Ze schrijft geregeld over het ziekzijn op haar Instagram-account Longeneeslijk, maar nu doet ze dat dus ook voor het boek dat ze uitbrengt.

"Ik vind het fijn om van me af te schrijven", vertelde ze erover. "Toen ik ziek werd, ben ik er meteen mee begonnen. Maar ik liep vast en heb het daarna gelaten." Totdat de uitgeverij op haar pad kwam. "Dit was meant to be. Het geeft me een stip op de horizon." Meer over haar boek is hieronder te zien:

OML-Eva openhartig over het boek dat ze schrijft
1:44
OML-Eva openhartig over het boek dat ze schrijft

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.