Terug

Volg Shownieuws

Ongeloof bij de onthulling van The Masked Singer: 'jammer'

Nieuws

18 nov 2022, 22:11

De derde afvaller van The Masked Singer is bekend... En wat is het jammer dat we afscheid moeten nemen van de schattige Teddybeer SPOILERALERT!

Het was een spannende ontknoping vrijdagavond. Eerst zagen we hoe teddybeer. de sing-off van de ridder verloor en helaas door het publiek naar huis werd gestuurd. Loretta wilde het niet geloven, want ze was al een klein beetje verliefd geworden op het pluizige beertje.

De Jury kon het helaas niet raden...... Maar niemand minder dan Brabantse Robèrt van Beckhoven zat in het pak!

Net als Jurylid-Loretta, waren vele kijkers niet blij dat de Teddybeer het programma moest verlaten. Hieronder een aantal reacties van kijkers:

Eerder deze aflevering wisten kijkers al te melden dat ze zeker wisten dat Wolter Kroes in het kikkerpak zit...

In de spannende ontknoping van de tweede aflevering was vrijdagavond te zien dat de Mummie de sing-off verloor van de Zeemeermin en door het publiek naar huis werd gestuurd. En niemand minder dan...Toine van Peperstraten zat in het pak! Zie de ontknoping bovenaan de pagina.

The Masked Singer is een grote tv-hit. Ook dit seizoen trekt het programma weer veel kijkers. Naar de eerste aflevering keken vorige week meer dan 2,2 miljoen mensen. 

(BRON:RTL)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.