Terug

Volg Shownieuws

Ook gezin Bas Smit ontkomt niet aan smerige challenge

Ook gezin Bas Smit ontkomt niet aan smerige challenge

Nieuws

4 apr 2021, 21:31

Menig BN'er waagde zich de afgelopen periode aan de Surströmming-challenge, oftewel: het eten van zure gefermenteerde vis. Bas Smit en John Ewbank riepen deze challenge in het leven om geld in te zamelen voor het goede doel. Dat is gelukt, het tweetal heeft zo'n 230.561 euro opgehaald. De challenge zorgde voor vieze taferelen, niet iedereen hield het maaltje binnen vanwege de heftige geur. Vrouwlief Nicolette van Dam was nieuwsgierig of deze vis echt zo stonk en waagde zondag samen met haar dochters ook een poging.

Bas Smit deelt in bovenstaande video de beelden van het chaotische tafereel. Hij schrijft bij de video: "Whahaha de meiden waren toch heel nieuwsgierig of het echt zo stonk... Er is me een partij gespuugd joh!"

Volgens Nicolette is niks gelogen over de heftige geur: "Het ruikt echt naar kak! Wat heftig jongens! Oh god, Lola moet kotsen! Wat een lucht, wat heftig!"

De volgers van Bas gaan los in de reacties, zo schrijft iemand: "Dit is toch wel de leukste tot nu toe", "Whahaha dat is goud ook" en "Je hebt wel dappere meiden hoor! Chapeau!"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.