Terug

Volg Shownieuws

Ook bekend Nederland neemt afscheid van Peter R. de Vries

Ook bekend Nederland neemt afscheid van Peter R. de Vries

Nieuws

22 juli 2021, 12:23

Bij het afscheid van Peter R. de Vries in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam waren donderdag ook veel bekende Nederlanders aanwezig. Onder anderen John, Johnny en Linda de Mol, Nikkie Plessen en Jeroen Pauw behoorden tot de genodigden van de dienst in besloten kring.

Daarnaast brachten ook Humberto Tan, Edwin Evers, Beau van Erven Dorens, Ellie Lust, Ruben Nicolai, Wilfred Genee, Robert Ten Brink en Albert Verlinde de donderdag overleden misdaadverslaggever een laatste groet. Ook De Vries' RTL Boulevard-collega's, onder wie Luuk Ikink en Vivienne van den Assem, waren naar Carré gekomen.

Ook veel BN'ers bij afscheid van Peter R. de Vries
2:45
Ook veel BN'ers bij afscheid van Peter R. de Vries

De dienst was om 11.00 uur begonnen. Direct na de bijeenkomst werd de kist via de hoofdingang van het theater naar buiten gedragen. Voor de uitvaart daarna waren alleen familie en intimi uitgenodigd, de pers is nadrukkelijk gevraagd niet aanwezig te zijn.

Kist met lichaam Peter R. de Vries is Carré uit gedragen
4:00
Kist met lichaam Peter R. de Vries is Carré uit gedragen

Misdaadverslaggever Peter R. de Vries werd twee weken geleden neergeschoten in de Lange Leidsedwarsstraat in Amsterdam. Hij overleed vorige week in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.