Terug

Volg Shownieuws

Ook Youp zeer kritisch over Ruud en Olcay

Nieuws

22 mei 2023, 11:32

De realityserie van Ruud de Wild en Olcay Gulsen blijft de gemoederen bezighouden. Eerder lieten Gerard Joling en Jan Slagter al weten geen fan te zijn en nu haalt ook Youp van 't Hek flink uit naar het koppel...

Youp is niet te spreken over de aflevering waarin Olcay en Ruud het aardbevingsgebied in Turkije bezoeken: "De ondraaglijke leegheid van dit zompige setje. Het is dat ik gek ben op dit soort volk dat zichzelf bloedserieus neemt, anders was het niet te doen geweest…", schrijft hij. Meer over de sneer van Youp is in de video bovenaan de pagina te zien.

Eerder zei Gerard over de serie in Jinek: "Ik heb nog nooit zoiets slechts gezien als het gaat om een reallifesoap. Ik heb het zelf veel gedaan, dus ik weet waar ik het over heb, en dan moet je gewoon die camera’s loslaten en gewoon gaan. Dan gebeurt er ook van alles wat. Er gebeurt vanzelf wel iets leuks." En: "Zelfs als ze bij elkaar in bed liggen, even knuffelen. Dat is niet echt. Ik vind hem zeer onfris om naar te kijken, naar Ruud de Wild, moet ik zeggen. Hoe dan ook. Dat is mijn persoonlijke smaak."

Ruud reageerde onlangs op de uitspraken van Gerard en maakte hem uit voor leugenaar:

Ruud de Wild haalt uit naar Gerard Joling: 'Leugenaar!'
1:48
Ruud de Wild haalt uit naar Gerard Joling: 'Leugenaar!'

Shownieuws sprak afgelopen weekend met Gerard die vertelde dat hij inmiddels een "prima gesprek" met de radio-dj heeft gehad:

Gerard Joling reageert op rel Ruud de Wild
0:17
Gerard Joling reageert op rel Ruud de Wild

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.